Skip to main content

Beveiliging

Objectbeveiliging

CVE Beveiliging beveiligt panden en objecten van ieder formaat op iedere locatie. Voor ieder project maken wij op basis van de fysieke omgeving en de specifieke beveiligingseisen een integraal beveiligingsplan. CVE Beveiliging levert voor objectbeveiliging surveillance, brand- en sluitrondes, observatie, signalering, communicatie met alarmcentrales en overheidsdiensten en calamiteiten en ontruimingsplannen.

 • Hoofdtaken van een objectbeveiliger
 • Toegangscontrole
 • Bezoekers adviseren en begeleiden
 • Visitatiebeleid uitvoeren
 • Toezicht in en om het gebouw/terrein
 • Controle CCTV (cameratoezicht: indien van toepassing)
 • Uitvoeren van (preventieve) controlerondes, brand-, sluit- en openingsronde
 • Repressief optreden. (Handelen bij eventuele calamiteiten)

Winkelsurveillance

De preventieve werking van een winkelsurveillant binnen een winkel of winkelcentrum zorgt voor een vermindering van fraude en diefstal. Tevens groeit het zogeheten veiligheidsgevoel bij uw klanten, maar zeker ook bij uw eigen personeel. Beiden zijn binnen uw onderneming zeer belangrijk, u wilt dat uw personeel zich prettig voelt en daardoor gemotiveerder is en de klanten moeten klanten blijven! Door snel maatregelen te treffen kunnen ongeregeldheden en diefstallen in winkels sterk worden verminderd. Dit kan zowel op preventieve als repressieve basis. De surveillanten van CVE Beveiliging zullen met hun aanwezigheid klanten en personeel een veilig gevoel geven. De surveillanten zorgen bij aanhouding voor de juiste procedure zoals het doen van aangifte bij de politie.

Mobiele surveillance

Bij het sluiten van een pand kunt u niet alert genoeg zijn. Is er niemand meer aanwezig? Is alles in orde? Mobiele Surveillance van CVE Beveiliging biedt uitkomst. Dan weet u zeker dat er in uw pand na kantoortijd geen onverwachte zaken gebeuren. En als zich dan toch iets voordoet, zijn we altijd snel ter plaatse. Met de surveillancedienst van CVE Beveiliging beschikt u over beveiligingsmedewerkers die thuis zijn op uw terrein. Door jarenlange ervaring merken onze medewerkers snel zaken op die anderen niet opvallen. Voor mensen die van veiligheid hun beroep hebben gemaakt, is dat een tweede natuur.
De belangrijkste taken van onze medewerker zijn:
Preventieve controles in en om uw pand
Brand en sluitronde: Preventieve controle in en om uw pand, lettende op (brand) gevaar en of uw pand naar behoren is gesloten. Hierbij lettende op eventuele installaties, ramen en deuren, enz.
Repressief optreden. (Handelen bij eventuele calamiteiten)

Receptiediensten

Bij CVE Beveiliging bent u verzekerd van de glimlach van een professional. Onze medewerkers zijn representatief, servicegericht en flexibel. Iemand die thuis is in uw organisatie, uw bedrijf een gezicht geeft en precies kan inschatten wat uw klanten wensen. Voor de kwaliteit van de dienstverlening is het van groot belang dat de geselecteerde medewerker goed wordt geïnstrueerd en getraind. Deze taak neemt de hoofdreceptioniste op zich. Zij begeleidt en coacht de medewerker(s). Een andere belangrijke taak van de hoofdreceptioniste is het waarborgen van de operationele voortgang. De hoofdreceptioniste zorgt ook voor een optimaal operationeel dienstverleningstraject en geeft leiding aan de operationele medewerkers. Dit alles conform interne richtlijnen, gericht op het leveren van een bijdrage aan de continuïteit en kwaliteit van de dienstverlening.

Het takenpakket van onze medewerkers kan afhankelijk van uw wensen uit de volgende onderdelen bestaan:

 • Klantvriendelijk ontvangen van gasten en bezoekers
 • Correct en efficiënt afhandelen van in- en extern telefoonverkeer
 • Inlichtingen van algemene aard verstrekken
 • Interne boodschappen doorgeven
 • Licht administratief werk verrichten
 • Toegangscontrole uitvoeren
 • Preventieve maatregelen nemen ter bescherming van uw gebouwen en eigendommen
 • Adequaat optreden in geval van calamiteiten

Voor meer informatie omtrent deze dienstverlening kunt u contact opnemen met CVE Beveiliging.

Evenementenbeveiliging

Wie een evenement organiseert wil alle storende elementen, incidenten en calamiteiten uit sluiten. Hiervoor hebben we een speciaal team samengesteld, dat zich richt op het vervullen van deze taken.
C.V.E. Beveiliging heeft ook beschikking over een mobiele commandopost inclusief beveiligings drone voor opnames en controle vanuit de lucht, ideaal voor evenementen en voor terreinen met het doel om een groter oppervlak te kunnen beveiligen.
Voor meer informatie hierover neemt u contact met ons op

Neem contact met ons op:

Vacatures

Vacatures beveiligers

Wij zijn dringend opzoek naar gecertificeerde beveiligers.
Ben jij opzoek naar een uitdagende baan in de beveiligings sector? Neem dan direct contact met ons op via:

tel: +31(0)6-53133818
Of stuur een bericht via onderstaand formulier.

Contact